دانشمندان 11 ساله

کمی بیشتر بدانیم، بیشتر از کتاب درس مان

دانشمندان 11 ساله

کمی بیشتر بدانیم، بیشتر از کتاب درس مان

دارچین


دارچین

دارچین، پوست گروهی از درختان می باشد. دارچین امروزه در هر فروشگاهی یافت می شود. این ماده اکثرا به عنوان چاشنی و برای مزه دار کردن غذاها به کار می رود. دارچین اولین بار در سریلانکا یافت شد و بعد از آن، تمام دنیا این چاشنی را شناختند و برای طعم بهتر غذاها استفاده کردند.

فواید دارچین

دارچین جزو آن دسته از داروهایی است که در قدیم استفاده می شد. این داروی قدیمی برای اختلالات گوارشی از قبیل سوء هاضمه، نفخ معده، دردهای معده و اسهال به کار می رفت. امروزه مشخص شده است که دارچین، غیر از درمان اختلالات گوارشی، برای آرامش و جلوگیری از عصبانیت و رفتارهای ناخوشایند و همین طور برای استشمام بهتر به کار می رود. همچنین برای جلوگیری از فساد غذا و فساد میکروبی استفاده می شود. یکی دیگر از فواید دارچین که نیاز به توجه بیشتر دارد، اثر این چاشنی بر قند و کلسترول خون می باشد.

اثر دارچین در بهبودی بیماری دیانت نوع 2 و عدم تحمل انسولین

تحقیقات حاکی از آن است که افرادی که روزانه نصف قاشق چا خوری دارچین استفاده می کنند، قند خون شان کنترل می شود. عدم تحمل به انسولین در آنها بهبود می یابد، از اضافه وزن مصون می مانند و همین طور احتمال پیدایش بیماری قلبی در این افراد پایین می آید. متخصصان به این نتیجه رسیده اند که دارچین همان گونه که بیماری دیابت را کنترل می کند، به همان اندازه بر روی کلسترول خوب و کلسترول بد اثر می گذارد.

خطرات استفاده ی زیاد از دارچین

افرادی که آلرژی دارند، نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز کنند زیرا دارچین موجب تشدید آلرژی نمی شود. اما این نکته را فراموش نکنید که اگر شما بسیار زیاد از دارچین استفاده کنید، باید اثرات بد آن را بپذیرید. اثرات مضر مصرف زیاد دارچین عبارتند از: التهات یا ورم کردن پوست، زخم ها و ترک های گوشه دهان و همین طور سوزش معده. دارچین از لخته شدن خون جلوگیری می کند اما زیادی آن در خون باعث بروز مشکلات خونی و گردش خون میش ود. به خصوص اگر با داروهایی که موجب رقیق  شدن خون می شوند ( انند آسپرین) مصرف شود، مشکلات را دو برابر می کند. شما می وانید دارچین را در چای یا قهوه خود بریزید یا روی ماست بپاشید و یا با پنیر نوش جان کنید و به طور کلی می توان صدها ماده غذایی را با دارچین طعم دار کرد مثل حلیم، شله زرد، خورش قیمه و غیره.


نظرات 3 + ارسال نظر
مهری صبوری سه‌شنبه 13 دی 1390 ساعت 12:44 ب.ظ

من اصلا طعم دارچین رو دوست ندارم.
اگه روی فرینی دارچین باشه اصلا نمی تونم بخورم.
مامانم چندین بار توی چایی هم دارچین ریخت که حالم به هم خورد.

خانوم بدری سه‌شنبه 13 دی 1390 ساعت 12:51 ب.ظ

کاش اسمی از اون دخترهای خوبی که پارسال این تحقیق رو انجام داده بودند هم می بردی! مثلا مبینا جعفرپور و مدیس گودرزی و بقیه دوستاشون!

حسن سه‌شنبه 13 دی 1390 ساعت 12:53 ب.ظ

قالب وبلاگ تون رو از کجا آوردین؟ سرچ دادم پیدا نکردم!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد